trekna pardoma par dzivi

19.01.2016, Man ir ko teikt!

Tatad visam mums gribas skaistu dzivi un labi to baudit, sanemt visu ko ta sniedz.

Es 5 gadus esmu nodzivojusi uz saulainas salas, kuru visi uzskata par mini paradizi, kas tada varbut ari ir ja tu esi turists, nevis ka es, parasts iedzivotajs, kas cinas par vietu zem saules.

Seit ir burvigi, ja, sobrid ara ir 23 gradi (virs 0, nevis zem) un es sezu sava iretaja dzivokli, kuru es sobrid nemaz nevaru atlauties, jo man nav darba, un darbs man nav, jo es ka dazi cilveki medz izteikties, man ir sausmigs raksturs, un neviens nevar manu raksturu izturet. Es sim apgalvajomumam varu piekrit tikai 50%, jo tie dazi nezina, ka tas raksturs ir tads, jo dzive mani ir izmacijusi neturet meli aiz zobiem, ja man kaut kas nepatik konkretaa situacija, nu tad pedeja darba man nepatika, ka nenoverte cilvekus, kuri darba devejam dod visu iespejamo, pats galvenais savu dargo laiku, lai samejie varetu katru dienu dzer dzinu ar toniku pa vakariem, kamer es mokos ar muguras sapem, kuru sis darbs man sagadajis.

Ta nu es, ka darbinieks, darba devejam saku, ka ta nevar, jo tomer veseliba ir svariga un taa, un par to man ir atbilde, tev kaut kas nepatik, vari iet, un ko, lai saka, aizgaju ari!(protams, vel jau ari tas, ka ar darba devejiem alkoholikjiem es negribu stradat), bet tas ta, pie atkapes.

tad nu tagad kamer saule ara ciinaas ar veju, es domaju, ko darit. Vai palikt te superigajaa salaa, kur sniegs uzsnieg tikai 3000 metrus virs manis, kas ir vulkans, vai ari tomer atgriezties dzimtene, dzivot dzivi, kura kadreiz man likas pedejais suds (atvainojos par izteicienu), salt, bet sasniegt kko, vai palikt te stradat veikala par nieka grashiem, bet visiem stastit cik forsi, ka nav ziema? 

man ir 30 gadi, un es neko neesmu sasniegusi, jo vienmer ir licies, ka dzive pati celu paradis, nu tad pec tik daudziem gadiem nodzivotiem, nee, man pasai sev tas  cels jarada, un to ari es darisu.

Es zinu, ka lv bus gruti, neviens mani ar atplestam rokam negaida, darbu atrast ir gruti, bet es ceru, es ceru, ka viss izdosies!

un man tak bus cosmo meicas ar kuram cauru dienu klacas sist!! :)

veiksmi jums un man ari!!

 
Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
tāda pati situācija un sajūtas varētu rasties arī atrodoties LV.
Esmu sapratusi, ka priecīgs un laimīgs cilvēks var justies arī strādājot par 400EUR, tikai ar nosacījumu, ka darbā jūtas piepildīts un novērtēts.
nav jau nozīmes, cik pelni, bet kā proti rīkoties ar nopelnīto naudu. kādam var gadīties, ka arī 1000 eur ir par maz.
novēlu tev atrast pareizo atbildi :)
28.02.2016 17:28 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Lasu tavu rakstiito un domaaju-taa riktiigi no reaalas dziives...Atceros vecos laikus,kad arii taa rakstiju-visu kas uz sirds!
Varbuut "sala" nav tava iistaa vieta!Es ,lai cik smiekliigi tas neizklausiitos, domaaju par sevi un Ameriku.Tik daudzi cilveki taa juusmo,bet ne es!
29.01.2016 04:21 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Liana, ja es tapat doamju, par tiem gadiem :) bus jau gruti es zinu, mani darba neviens uzreiz nemes, jo tos gadus lures uzreiz un to pieredzi, kas seit ieguta, kas nekas ipash ar nav, bet es ceru! man gribas tomer to lv, es seit nejutu vairs neko ka savu!
19.01.2016 17:01 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Es domāju, ka jāsaņemas, ja līdz šim nav nekāda cita plāna, kā sevi realizēt tur, tad jāmēģina LV. Jo kā pati saki, ka pa lielam darba iespējas ir tikai veikalos/kafejnīcās, tad nu nezinu, cik ilgi tā var izturēt (tādā gadījumā, ja darbs nepatīk un nav aicinājums). Jo ja velk atpakaļ uz LV, tad vieglāk ir atbraukt tagad, mēģināt.. vienmēr jau var aizbraukt atkal. Katrā ziņā man šķiet, ka atbraukt 30 gados un būvēt dzīvi no jauna ir vieglāk, kā vēl pēc 5, 7 vai 10 gadiem. Veiksmi :)
19.01.2016 16:55 | saite | Atbildēt
 
 
+0
paldies, meitenes, ta ari darisu :)
19.01.2016 16:49 | saite | Atbildēt
 
 
+2
Super, malacis,ka esi sapratusi,ka jāliek punkts un jāturpina kaut kas jauns te- mājās :) Arī esmu gājusi šim visam cauri, viegli nebija, bet tas viss bija tā vērts! Novēlu Tev izturību, drosmi, un neizsīkstošu gribassparu, kas ļaus Tev attīstīties Latvijā!
19.01.2016 16:30 | saite | Atbildēt
 
 
+2
Būs forši, brauc tik šu! :)
19.01.2016 16:08 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits