Man nāk raudiens.

22.02.2014, No One knows

Sveikas, meitenes! :) Šodien, vēl esot uz nesenās šķiršanās viļņa, sanāca nedaudz paanalizēt attiecības, kas man bija. Nekad iepriekš nebiju ievērojusi to, cik ļoti esmu pievērusi acis uz saviem principiem, prasībām un vajadzībām, lai otru cilvēku nesāpinātu, neaizskartu un neierobežotu, jo es nemēdzu būt tā, kura liek zem papēža vīrieti un neļauj viņam darīt savas lietas. 

Bet viens ir skaidrs, ar tiem mīnusiem, kurus es piesedzu, es nespēju saistīt savu nākotni, ja vien vīrietis izlemj tos mainīt.

Piedāvāju pāris punktus, ar kuriem tad visbiežāk attiecībās saskaras.

Punkti:

1. Zālītes smēķēšana, šeit gan jāteic, ka parastā zālīte nevis tie spaisjiki un citi nelabie savienojumi, kas īstenībā ir pat tīri OK, ja vien to nedara katru dienu, paldies Dievam, mans vīrietis ar to aizrāvās max reizi divās nedēļās;

2. Pārāk biežā alkohola lietošana + sakarā ar to noziedēšana uz pāris dienām  pie draugiem, atgriežoties iztēlojas it kā nekas nav bijis;

3. Darbs, darbs, darbs un vēlreiz DARBS, meitenes, ja jūs izlemjat tikties ar datortārpiņu, cilvēku, kurš iztiku rod datorlietās, weblapu meistarošanā utt., audzējiet biezu ādu, tiem cilvēkiem laika praktiski nav;

4. Mūžīgās atrunas - ārā auksts, esmu noguris, es gribu ēst utt., - respektīvi, nekad nav labi;

5. ''Es jūtos kā tavs twitteris'', šī vispār ir pērle, mūžam atcerēšos, situācija tāda, ka meitenēm bieži tiek pārmests tas, ka viņas pļurkst pavisam lieku, nesvarīgu informāciju saviem draugiem, BET tad, kad viņi to dara, tas ir pilnīgi normāli, jo mums taču tik ļoti interesē kā Kārlis vakar piedzēries krūmos lēca, kā Salvja mašīnai riepa uzsprāga un kā Pēteris zilu aci dabūja. Šī liekas, ka ir visaktuālākā problēma visiem. 

6. Nav noslēpums, ka meitenes pašas var visu izdarīt, bet ir jauki, ja vīrietis palīdz, tomēr ir tie 'veči', kuri labāk paskatīsies futbolu, lai tu pati visu dari, jo tu vari - ''Beidz muļķoties, es redzēju kā tu 10kg cukura nes, gribi teikt, ka pulvera paciņu nevari atnest?'' ;

Beeeet, tad pienāk tas brīdis, kad tu saproti to, ka tu esi līdz vēmienam saprotoša, tu neiebilsti vairs tam, ka viņš nedēļas nogali nepavada mājās ar tevi vai draugu lokā kopā ar tevi, tu kā muļķe sēdi mājās un gaidi, kad tad tavs princis atkal sēdēs uz baltā zirga. Un tā tie lovestory arī beidzas. Nekā,kirdik, nav, čuš un pa galam. 

Es jūtos kā Kerija Bredšova no ''Sekss un lielpilsēta'', rakstu par savu vienu Lielisko vīrieti, kuru, nemaz nebaidos teikt, es mīlu, bet es palaidu vaļā, jo man bija par smagu, tas, kas tika ievilkts šo trīs gadu laikā, bija jāmaina, tomēr, ja mums būs lemts turpināt iesākto, tad viņš atgriezīsies vai arī es, jo putns vienmēr lido tur, kur ir viņa mājas. 

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Katra sieviete sevi redz kā galveno varoni savas dzīves seriālā. Diemžēl Kerijas gadījumā- Mr Lieliskais bija viņas iztēles auglis. Prestons nebija lielisks, bet Kerija panāca savu beigu beigās. Arī Tavā gadījumā-neizklausās, ka to vīrieti varētu saukt par Mr Lielisko, jo tad pilnībā tiek izkropļota patiesība. Ja patiešām satiksi lielisku vīrieti, vai arī to tàpat sauksi par Mr Lielisko? Nu tad Tu vērtēsi viņu tikpat augstu kā savu bijušo.
23.02.2014 12:40 | saite | 1 atbilde | Atbildēt
 
 
+0
Protams, Tev ir sava taisnība, ko es nemaz nenoliegšu, neviena nepareiza argumenta.
23.02.2014 19:11 | saite
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits